Magnetisch - komt goe sjoe

Artikel 11 van 56
€ 8,95 (inclusief btw)

Voeg een klein accent toe aan je koelkast, magneetbord of oven met onze magnetische quotes! Ze worden gepresenteerd in een strakke transparante omslag met een bedrukte kaart, waarop op de achterkant extra informatie over ons merk en product staat. Onze magnetische quotes zijn een leuk en functioneel cadeau-idee om onverwachte schattige berichten achter te laten voor je dierbaren of zijn gewoon leuk om te kopen om je eigen ruimte thuis te personaliseren.


Onze magnetische quotes zijn verkrijgbaar in glanzend zwart, goud of zilver.

Onze quotes zijn gemaakt van hoogwaardig UV-bestendig acrylaat. Dit garandeert dat hun kleur stabiel blijft en niet vervaagt na verloop van tijd. Tijdens de productie brengen we een magnetische laag aan op de achterkant van de quotes. Deze magnetische laag heeft precies de juiste hoeveelheid magnetisme om de quote in één snelle beweging op elk ferromagnetisch oppervlak te positioneren en zonder dat ze naar beneden vallen. Houd er rekening mee dat ruwe, sterk gestructureerde en niet-ferromagnetische oppervlakken niet geschikt zijn.


Onze magnetische aanhalingstekens hebben allemaal dezelfde lettergrootte en dikte.
Maximaal In totaal 15 tekens (inclusief spaties).
Maximaal 1 tekstregel
Letterhoogte = +- 30 mm totale hoogte.
Dikte = 3 mm

Installatie instructies
Het installeren van de offerte is heel eenvoudig! Zorg er eerst voor dat uw oppervlak een ferromagnetisch oppervlak is (een ferromagnetisch oppervlak is een oppervlak dat wordt aangetrokken door magneten, zoals staal of ijzer). Verwijder de individuele quote van de transparante hoes met kaart en plaats de quote met de magnetische kant naar het ferromagnetische oppervlak naar keuze. Het citaat wordt dan automatisch naar het oppervlak getrokken vanwege zijn magnetische eigenschappen. Verander de positie zo vaak als je wilt en geniet!

Om te verwijderen, verwijdert u het citaat langzaam door het beetje bij beetje op te tillen totdat het citaat automatisch loskomt van het oppervlak.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Beauty & Queens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel