Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden


Op alle leveringen en diensten van Beauty&Queens zijn de volgende verkoop-,leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Prijzen : alle prijzen zijn in euro en inclusief 6% of 21% BTW, exclusief verzendkosten.

Betaling : het totaalbedrag van uw bestelling kunt u, onder vermelding van uw ordernummer overmaken via overschrijving. Stuur een mail naar de gegevens op de contactpagina om het rekeningnummer te verkrijgen

Levertijd : nadat de betaling van uw bestelling is ontvangen, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Indien uw bestelling bestaat uit niet-voorradige artikelen die niet meer kunnen geleverd worden, dan wordt in samenspraak, ofwel het teveel betaalde bedrag teruggestort of u kan ruilen met een ander artikel uit de webwinkel.

Alle artikelen worden gecontroleerd, voordat ze opgestuurd worden, op beschadiging en op gebreken.

Verzending : alle artikelen worden verstuurd in een beschermde verpakking. Beauty&Queens kan niet aansprakelijk gesteld worden bij eventuele beschadiging of zoekraking van uw bestelling. Daar Beauty&Queens afhankelijk is voor de verzending van BPost en PostNL, kan zij niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging in de bestelling of de gevolgen ervan.

Afhalen : bestellingen kunnen na afspraak eventueel worden afgehaald. In dat geval kan u alleen contant afrekenen of via een betaalapp op je smartphone. Betaling met kaart is helaas niet mogelijk.

Annuleren : bestellingen kunnen binnen 24 u na het plaatsen van de bestelling geannuleerd worden, enkel per mail op info@beautyandqueens.eu. Indien wij binnen de 5 kalenderdagen geen betaling voor uw bestelling hebben ontvangen, dan annuleren wij de bestelling en zullen de gemaakte kosten, misgelopen omzet en besteding op u worden verhaald met kosten tbv 25% van het totaalbedrag van uw bestelling. Indien u kiest voor `betalen bij afhaling` dan zal uw bestelling 7 kalenderdagen voor u gereserveerd worden. Indien u binnen deze gestelde periode niet hebt afgehaald, dan zullen de artikelen terug toegevoegd worden aan de voorraad en zullen de gemaakte kosten, misgelopen omzet en besteding op u worden verhaald met kosten tbv 25% van het totaalbedrag van uw bestelling.

Ruilen : Eenmaal uw bestelling is klaargemaakt voor verzending is ruilen niet meer toegestaan

Garantie : alle artikelen worden voor het versturen nagekeken op gebreken. Mocht het gebeuren dat er toch een artikel beschadigd is, niet te wijten aan de verzending, dan dient u dit binnen de 24 u na ontvangst te melden per mail. Wij zullen dan beslissen welke oplossing wij u kunnen bieden. Klachten die later binnenkomen, zullen niet meer behandeld worden.

Privacy : al uw opgegeven gegevens worden enkel gebruikt door Beauty&Queens en worden niet aan derden verstrekt.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Beauty & Queens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel